Dear friends, this page is somewhat outdated..

So, just for you, perhaps you have not gotten the opportunity but did you know that we have merged all our destinations into one brand new website

http://www.enjoyapartments.com

Please note that as per January 1, 2016 we can ONLY attend you from that website.

For questions, please contact us:
info@enjoyapartments.com

All the best, happy travelling!

Enjoy Apartments

Rotterdam Appartementen Rotterdam Appartementen Rotterdam Appartementen
login sitemap contact
Rotterdam Appartementen
 
 Conditions: Clear   Vandaag in Rotterdam
2°C / 36°F
star Mijn Lijst (0) my list

De lijst is leeg

e-mail verzonden naar je vriend(in) The e-mail address is wrong

Veelgestelde vragen

Vragen en antwoorden over de appartementen in Rotterdam

Enjoy Rotterdam Appartementen biedt een uitgebreide lijst aan met daarin de Veelgestelde vragen met een antwoord.

Klik op de vragen die je interessant vind en je wordt direct doorverbonden naar het antwoord.

Als er na het lezen van onze FAQ nog steeds vragen zijn die onbeantwoord zijn, neem dan contact met ons op via de Contact pagina en wie weet voegen wij de vraag toe aan onze FAQ pagina. Alvast bedankt.

ZOEK APPARTEMENTEN
calendar
calendar
Zoeken
Bekijk onze
veelgestelde vragen

mrBob   Mr. Bob
TOPBESTEMMINGEN

VEELGESTELDE VRAGEN

Veelgestelde vragen 

Onthoud alstublieft dat wij al je vragen ook graag via email of telefoon beantwoorden. Ga alstublieft naar ons contact formulier voor verdere informatie over hoe je ons kunt bereiken.

 

 Hoe kan ik een appartement zoeken en boeken via Enjoy-Rotterdam.com?

Enjoy Rotterdam heeft een reserverings procedure opgesteld welke in detail uitlegt hoe een appartement bij ons kunt vinden en boeken.

 

Kun je mij een appartement aanbevelen?

Mocht je niet zeker weten welk appartement je het best kunt kiezen, of mocht je vragen hebben, dan helpen wij je graag via e-mail, telefoon of Skype (username = enjoyholidays). Bekijk voor verdere informatie over hoe je contact met ons op kunt nemen alstublieft de contact pagina.

 

Wanneer krijg ik verdere informatie over hoe verder te gaan na het maken van mijn Enjoy appartement reservering?

Zodra je een reservering hebt gemaakt wordt er een voorlopige bevestigingspagina getoond. Normaal gesproken sturen wij je binnen 24 uur een definitieve, bindende boekings bevestigingse-mail.

 

Houd er alstublieft rekening mee dat wij een reservering alleen kunnen bevestigen indien alle informatie tijdens het reserveringsproces correct is ingevuld. Bovendien proberen wij in het weekend gemaakte reserveringen zo snel mogelijk te bevestigen, maar wellicht dien je tot maandag te wachten om een antwoord te ontvangen. De definitieve boekings bevestigingse-mail omvat alle informatie die in de voorlopige boeking is verstrekt, plus het adres van het appartement met uitleg over hoe daar te komen. Ook vind je in deze e-mail de naam en het telefoonnummer van de sleutelhouder, welke je bij het appartement zal opvangen op de afgesproken aankomsttijd.

 

 Meer informatie over hoe je jouw aankomsttijd met de sleutelhouder kunt afstemmen zal in de bevestigingse-mail worden verschaft. Eventuele andere relevante informatie zal ook worden verschaft in uw definitieve bevestigingse-mail. Print deze e-mail alstublieft uit en neem deze mee, om alle informatie bij de hand te hebben. Je maakt een reserveringsaanvraag via onze website.

 

• Naast de aanvraaginformatie die op uw scherm wordt weergegeven, wordt er een voorlopige e-mail met de gegevens van jouw aanvraag naar je gestuurd.

• Nadat wij de reserverings aanbetaling hebben ontvangen zal de reservering door ons worden bevestigd, door je de bevestigingse-mail te sturen.

 

De bevestigingse-mail omvat:

• Instructies over hoe bij het appartement te komen, met het adres

• Openstaande bedrag te betalen bij aankomst

• Contactgegevens / Gegevens van de sleutelhouder

 

 

 

Wie is de contactpersoon (sleutelhouder)?

Uw contactpersoon gedurende je verblijf is sleutelhouder die staat aangegeven in de bevestigingse-mail. Dit kan de eigenaar/eigenaresse zelf zijn, of een vertegenwoordiger van de eigenaar, een samenwerkende partij van Enjoy Rotterdam of een medewerker.

 

Wanneer krijg ik de sleutels van het appartement, en wanneer dien ik deze terug te geven?

Je ontvangt de sleutels bij aankomst bij het appartement. Na overhandiging van het openstaande te betalen bedrag en na inspectie van het appartement met de sleutelhouder ontvangt je de bijbehorende set(s) sleutels van het appartement dat je huurt. Er zal je worden gevraagd om de sleutels op de dag van vertrek vóór 11 uur ´s morgens terug te geven.

 

Is er iets speciaals dat ik mee zou moeten nemen?

Nee, alleen uw baggage en persoonlijke eigendommen zijn voldoende. Al onze appartementen zijn gemeubileerd en uitgerust zoals op onze website staat beschreven. Bij aankomst zullen onze appartement gereed voor je zijn, dus je kunt bij iedere aankomst schone bedlinnen en voldoende handdoeken verwachten. Houd er rekening mee dat de appartementen zijn voorzien van normale handdoeken, dus dat er geen strandlakens aanwezig zijn.

 

Wordt het appartement schoongemaakt gedurende mijn verblijf ?

Bij je aankomst dien je het appartement schoon en netjes aan te treffen, met schone handdoeken en bedlinnen. Mocht dit niet het geval zijn dien je direct contact met ons op te nemen, zodat wij ons uiterste best kunnen doen om een snelle oplossing voor je te regelen. Tijdens je verblijf zal het appartement niet worden schoongemaakt. Als je ons een persoonlijk verzoek stuurt om het appartement gedurende je verblijf schoon te maken, dan regelen wij dit graag voor je tegen een redelijke prijs.

Houd er alstublieft rekening mee dat voor de meeste appartementen eenmalige schoonmaakkosten verplicht zijn. Dit wordt duidelijk aangegeven in de prijsinformatie voordat je jouw reservering maakt.

 

Zijn de prijzen inclusief belasting en zijn er nog andere extra kosten?

De prijzen zijn inclusief locale belastingen voor het bedrag van de reserveringsaanbetaling (wat je aan Enjoy Rotterdam betaalt). Hiervan ontvang je van ons een factuur. Indien je een factuur van het volledige bedrag wenst, kunnen de locale belastingen door de eigenaar worden toegevoegd aan het restbedrag van de factuur.

Indien je een factuur voor het totale bedrag van de reservering nodig heeft, neem dan alstublieft contact met ons op voordat je de boeking maakt. In dat geval zal de Spaanse V.A.T. (16%) bij het restbedrag van de boeking worden opgeteld.

 

Wat zijn de voordelen van het boeken via Enjoy Rotterdam?

Wanneer je gebruik maakt van onze service verzeker je zichzelf van een professioneel onderhouden appartement, een goed gevestigd bedrijf dat voor je belangen opkomt en het beste van alles: doordat wij direct contact hebben met de eigenaars en met hen op commissiebasis werken, betaal je NOOIT meer voor uw boeking!

 

Is er een boekingsfee en zo ja, hoeveel bedraagt deze?

Nee, doorgaans rekenen wij geen boekingsfee. Het kan echter voorkomen dat bij een bepaald appartement wél een boekingsfee gerekend wordt. Dit is dan op expliciet verzoek van de eigenaar. Een appartement bij Enjoy Rotterdam boeken is dus absoluut gratis en daarom zal er GEEN EXTRA KOSTEN worden opgeteld bij de uiteindelijke huurprijs die wij in ons online boeking systeem aan je tonen.

 

 Moet ik een Reserverings Aanbetaling maken om er zeker van te zijn dat mijn boeking bevestigd kan worden?

Ja, wij vereisen een Reserverings Aanbetaling van rond de 20% van de totale huurprijs voor je verblijf in een van de Enjoy Rotterdam appartementen. Dit bedrag dient via bankoverschrijving of per credit card te worden overgemaakt op onze rekening.

Bij bewijs van betaling (stuur ons een kopie van het overschrijvingsbewijs) zullen wij je reservering confirmeren door je de Bevestiging per e-mail te sturen.

 

Wanneer en waar betaal ik de rest van het bedrag van de boeking?

Bij aankomst bij je gereserveerde Enjoy Rotterdam appartement dient het Openstaande Bedrag te betalen bij aankomst (80%) in kontanten te worden betaald aan de sleutelhouder op het tijdstip dat je hebt afgesproken voor check-in bij het appartement.

 

Hoe zit het met de borg?

De borg zal tijdens je verblijf worden ingehouden. Op de dag van je vertrek uit het appartement zul je het appartement met de contactpersoon/sleutelhouder controleren. Indien het appartement redelijk schoon en netjes is en er geen schade is aangericht, zal de borg aan je worden terugbetaald.

Bekijk alstublieft onze Algemene Voorwaarden voor verdere informatie over de borg regelingen.

 

Wat gebeurt er als ik vertraging heb bij de check-out?

In geval je terugvlucht vertraging heeft of je hebt enige andere reden waarom je langer in het appartement wilt blijven is dit normaalgesproken geen probleem, mits je ons hier van tevoren over informeert. Mocht dit niet mogelijk zijn vanwege bijvoorbeeld nodige schoonmaak of andere aankomende gasten, moeten wij je vragen om uiterlijk 11 uur ´s morgens uit het appartement te vertrekken. Om ons check-in / check-out schema na te kunnen komen zijn we gedwongen je in rekening te brengen wanneer je de check-out uit het appartement aanzienlijk vertraagt.

Bekijk alstublieft onze Algemene Voorwaarden voor verdere informatie over de check-out regelingen.

 

Wat is het annuleringsbeleid van Enjoy-Rotterdam.com?
Alle annuleringen die u maakt, inclusief force majeure, zullen onderhevig zijn aan onze annulerings beleid
- Annuleringen minder dan 14 dagen voor aankomst: 50% van het totaalbedrag zal in rekening gebracht worden
- Annuleringen minder dan 24 uur voor aankomst of niet opdagen: 50% van het totaalbedrag zal in rekening gebracht worden

De aanbetaling van het appartement is onder geen beding terug te vorderen

  • Bij aankomst in het appartement dient u het resterende bedrag te betalen, dat eenmaal betaald ook niet terug te vorderen is.
  • U kunt het volledige bedrag ook vóór uw verblijf overmaken mocht u dit prettiger vinden

Wij raden klanten aan om een reisverzekering af te sluiten welke hun reis dekt.

 

Wat gebeurt er in geval van een overboeking?

Helaas komt een overboeking van onze appartement soms voor. In een dergelijk geval zullen wij een soortgelijk appartement voorstellen. Indien je het niet eens bent met het aangeboden appartement, zullen wij het volledige bedrag van je reserveringsaanbetaling terugbetalen.

 

 Tot wie moet ik me richten indien ik gedurende mijn verblijf problemen ondervind?

Als er een probleem voordoet gedurende je verblijf, neem dan alstublieft contact op met de sleutelhouder. Dit is de eigenaar zelf, een vertegenwoordiger van de eigenaar of een Enjoy Rotterdam medewerker. Wanneer je bij een noodgeval je contactpersoon niet kunt bereiken, kun je contact opnemen met de EU Internationale Noodgevallen, telefoonnummer: 112

 

Naar wie kan ik mijn feedback, commentaar, vragen en/of aanbevelingen over het appartement sturen?

Zou het leuk vinden als andere mensen ook via ons van europese steden kunnen genieten? Schrijf ons dan een e-mail, wij ontvangen graag je feedback!

 

Moet ik voor mijn kinderen betalen?

Kinderen vanaf 3 jaar worden als volwassenen worden gerekend. Onder deze leeftijd kunnen uw kinderen gratis meekomen!

 

 

Zijn er babybedjes beschikbaar?

Normaal gesproken wel. U dient dit tijdens de reservering wel duidelijk aan te geven. We verzien je graag van een babybedje tegen een eenmalig bedrag van 25 EUR.

 

Zijn huisdieren toegestaan?

Over het algemeen is het in geen van onze appartementen toegestaan huisdieren mee te nemen. Mocht je een huisdier mee willen nemen, vraag dit aan ons dan alstublieft altijd vooraf, aangezien sommige eigenaars dit wel toestaan.

 

Kun je mij een catalogus sturen?

Aangezien wij exclusief via internet werken hebben wij geen gedrukte catalogus. Uiteraard zijn er simpele oplossingen om in deze behoefte te voorzien:

• Waar je ook bent, je kunt altijd online naar www.enjoy-Rotterdam.com gaan en onze appartementen te huur in europese steden bekijken. De appartementen worden met veel meer gegegevens en foto´s weergegeven dan normaal in een gedrukte catalogus wordt aangetroffen.

• Geef je vrienden/familie ons internet adres, www.enjoy-Rotterdam.com en in slechts vijf minuten kunnen zij op onze website alle beschikbare huurappartementen bekijken, zonder te hoeven wachten op een catalogus.

• Je hebt ook de mogelijkheid om onze aanbiedingen per e-mail naar je vrienden/familie te sturen, door gebruik te maken van onze "Stuur naar een vriend" optie.

• Indien een van je vrienden/familie geen toegang tot internet heeft, kun je de pagina´s van uw favoriete accommodatie afdrukken en aan hem/haar geven.

In tegenstelling tot afgedrukte catalogussen is onze website altijd up to date. Wij werken hier elke dag aan, om je zo recent mogelijke informatie te kunnen verschaffen over de beschikbaarheid en prijzen van de appartementen.

 

Waarom bevestig je mijn boeking niet direct?

Hiervoor bestaan een aantal redenen. Zoals bij alle soortgelijke bedrijven in onze sector werken wij met diverse eigenaars. Deze eigenaars werken ook met diverse verhuurbedrijven. De verantwoordelijkheid om de kalenders up-to-date te hebben ligt dan ook bij hen.

Om teleurstellingen te voorkomen vragen wij altijd eerst aan de eigenaar of de boeking daadwerkelijk door kan gaan. We lopen hierdoor geen onnodig risico. Bedrijven die wel direct de boeking confirmeren weten in de meeste gevallen namelijk ook niet of het appartement uiteindelijk beschikbaar is, maar gaan hier zonder meer vanuit.

Wij zijn anders.

 


Vektar - Vereniging Verhuurders en Eigenaars van Korte Termijn Accommodaties Rotterdam   enviu cards
Our Trusted Partners
Laagste Prijs Garantie | Services | Algemene Voorwaarden | Privacy verklaring | FAQ | Over Enjoy | Eigenaren | Links | Filialen
  © 2003 - 2017 Enjoy Holidays S.L. - Apartments for Rent